lördag 28 januari 2012

Absolutely Faboulus
Tine K Home


Hej alla!!

Då var det dags för ännu en "Absolutely Fabulous"... Denna gång blir det Tine K Home som har en massa favoriter. :-) Återförsäljare finns runt om i landet, men man kan också beställa direkt från deras hemsida som man hittar här.

 Foto: Tine K Home
Här är kudden Airyspunk i färgen Phantom. Gillar mönstret skarpt! Så tjusigt...! Ett par såna skulle nog ligga bra i soffan i vardagsrummet... :-) Verkligen precis i min smak.

Foto: Tine K Home


Snyggare kruka får man leta efter. Silver och stilren så det förslår....! Dessa skulle jag gärna köpa hem om jag bara hade plats för dom. Men å andra sidan så behöver jag ju investera i krukor... Kanske dessa, eller så vill jag ha vita krukor. -Hmmm.... Nu blev det svårt....!Foto: Tine K Home


De fina glasen Facet. Det är dessa som jag har, men i en mindre storlek. Skulle gärna vilja ett par i den här lite högre varianten. Finns att köpa i olika färger, men klarglas är ju väldigt fint... De ger också ett supermysigt sken. Gissar att mönstret gör mycket. :-) De ljuskopparna som jag har, d.v.s den mindre varianten, har jag bloggat om tidigare här och här.Nej nu är det dags att göra något nyttigt här hemma innan promenaden med CM... :-)

Tjingeling på er alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar