onsdag 26 oktober 2011

Fina lyktan som äntligen bor hos mig....

Foto: Angelic Mess


Hejsan!!

Oj, oj, oj... Ja det håller verkligen på att bli vinter nu.... Mörkt och kallt och blött... -Usch! MEN, fördelen med det här vädret är ju trots allt att man får tända ljus i massor. Redan nu har dessutom de flesta butiker börjat med alla juldekorationer och det är ju så roligt att titta runt och se vad som finns alltmest. IKEA har till exempel precis lagt upp sitt sortiment på webben. Denna fantastiska marockanska lykta på bilden har precis kommit för att bo hos mig och jag är så glad att jag har hittat den. Den har jag hittat hos trevliga Marita som har butiken A Mouse in A House. Titta gärna in för att se lite smått och gott.


Kram!

2 kommentarer:

  1. Hej Angelica,
    Så roligt att du tagit steget in i bloggvärlden - varmt välkommen ! Jag länkar till dig, om det är ok ? Roligt också att höra att du blev nöjd med dina inköp - lyktan ser verkligen ut att passa bra hemma hos dig.
    Ha det så gott och varma kramar/Marita

    SvaraRadera
  2. Hej Marita! Ja, naturligtvis får du det för jag är verkligen supernöjd med lyktan och det andra jag köpte av dig - har bara inte hunnit ta bilder på allt ännu. -Sparar det till senare. Kram på dig med!/Angelica

    SvaraRadera