måndag 2 april 2012

FRAMED
Hej på er!


Efter många om och men så har jag äntligen fått in en av utskrifterna på ortsstämplarna i ram. -Ja, ni vet dom där som jag bloggade om tidigare... Jag tycker faktiskt att de är riktigt fina och ska nog ha två eller tre framme. Igår upptäckte jag dessutom att på långt avstånd så ser de nästan ut som kinesiska tecken vilket jag tyckte var lite "fräsigt"... :-) Mest troligt så kommer de att få "bo" i hallen eftersom formatet nog gör sig allra bäst där. Iallafall om jag väljer ramen som jag har på "testversionen" nedan.

Foto: Angelic Mess


Här är det första bladet det vill säga orter från A till K i PDF:en. Den börjar med Alingsås och slutar med Kinna. Jag tycker att det är lite roligt att jag hittat något som jag gillar och kan göra egna snygga posters/tavlor av. Dock finns det ju otroligt mycket fint att köpa också.


Foto: Angelic Mess


Det enda jag tvekar över är om jag ska välja en större ram än denna och ha passepartout, eller om de här ramarna kanske är de som passar allra bäst....? Men nu har jag ju iallafall ett prov så att jag kan känna efter.


Foto: Angelic MessNej, nu måste jag börja bege mig om jag ska hinna med allt jag behöver få gjort innan jag börjar jobba.


SKÖT OM ER!

 ♥

Angelica1 kommentar:

  1. Just dropping in to say how much I enjoy your sweet sweet musing on so many different topics, that are very much of interest to me. I love that you also cover jewellery!!! :) Keep up the awesome work, beautiful beatful girl!!!

    SvaraRadera