söndag 24 juni 2012

SUNNY DAY...

ÄNTLIGEN verkar solen och värmen ha kommit hit upp till Norr med....!!!
Och jag kan bara konstatera att jag behöver köpa mig ett par nya solglasögon.
Och jag som verkligen inte gillar att shoppa solglasögon!!! Oavsett modell så ser jag ut som antingen som en trött gammal tant, eller som en brottsling. -Antingen eller...
Så då är ju frågan... Vilken look ska jag välja???
Kanske borde man inte vara så brydd, så länge dom gör jobbet och skärmar av ljuset på ett bra sätt, men lite fåfäng får man väl vara..?

Så jag väljer nog brottsling looken.
Den trötta, gamla tanten looken kommer jag ju att få ändå så småningom.
;-)Foto: Angelic Mess


Nåja... Bortsett från dilemmat med solglasögonen så har jag passat på att mysa i solen. Avsaknaden av sol gör ju att man (-trots att vi redan är inne på slutet av juni!!) är helt kritvit och säkert hade jag kunnat extraknäcka som Spöket Laban... -Eller Labolina kanske...?
Men NU så kanske man kan få en liten solbränna iallafall.
I skrivande stund så ligger jag faktiskt och slappar på en av solbäddarna. Inte helt bekvämt, och inte ser jag nåt på skärmen heller nästan. -Men vad gör man inte för att få sig lite sol?!?!?


Foto: Angelic Mess


De ihoplappade solglasögonen tillsammans med den vackra boken Svenska Trähus. Det finns så många vackra bilder i den som jag gärna tittar på om och om igen.

Avslutar här eftersom jag börjar få kramp i axlarna.
-Not so nice!!
Men jag ville önska alla en glad midsommar (om än i efterskott), så här kommer det....:


GLAD MIDSOMMAR!!!


Kram på er

Angelica


1 kommentar:

  1. Här är en till som är kritvit! De få soliga och varma dagar i juni har ju varit arbetsdag så det har inte varit mycket till sol här inte. Får hoppas att vädret vänder till juli.

    Kram, Jenny

    SvaraRadera