tisdag 17 april 2012

LIME, BASIL & MANDARIN

Hej, hej!!!

Woohooooooo!!!!
Äntligen börjar snön smälta ordentligt och jag ser ett ljus i mörkret... :-) Nu har jag ju i och för sig gjort det ett tag, men ibland är det så otroligt härligt att inse att sommaren är på väg.
Efter en härlig, vilsam påsk (som dock inleddes med diverse strul) så är jag nu förhoppningsvis tillbaka på banan igen. Och jag har äntligen hämtat ut mitt paket från allra bästa Marita (A Mouse In a House)!! 
Ååååhhhhh, vad jag hade längtat efter det!!!
Foto: Angelic Mess


Mitt helt nya och obebrövade doftljus med doft av Lime Basil & Mandarin som bland annat var med i paketet från Marita. Jag var faktiskt lite skeptisk till den doftkombinationen om jag ska vara helt ärlig... Men det doftar verkligen ljuvligt!!! Det har jag ställt i badrummet efterom det har en lite fräsch och frisk doft som jag tycker passar perfekt där.


Foto: Angelic Mess


Efter en lång dag är det dags för lite kvällsmys med nya doftljuset tänt (ja, för jag ska faktiskt ta ut det ur badrummet för jag kan helt enkelt inte vänta på att få reda på hur det luktar när jag tänder det...!) 

Ha en underbar kväll alla!

 ♥


Angelica


PS: TACK, söta, söta Marita för den lika söta, söta lilla ljushållaren jag fick med i paketet!!!!
Du är så fantastiskt omtänksam!
Bilder kommer senare... :-)

2 kommentarer:

 1. Intressant doftkombination, men den är säkert lyckad :-) Om inte annat så är den väldigt vacker att titta på iallafall.

  Och oj vad det är mycket som strulat för dig på sistone. Hoppas att allt ordnat upp sig och att vi får lite värme snart!
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Hej Angelica,
  Eftersom det var ett tag sedan jag besökte din blogg, var jag tvungen att "vandra" bakåt bland dina inlägg och njuta av alla vackra bilder. Tusen tack för alla värmande och gulliga ord om mig och min butik - känner mig verkligen glad och rörd !
  Önskar dig en härlig Valborg och 1:a maj.
  Varma kramar från ett 18-gradigt Skåne /
  Marita

  SvaraRadera