söndag 15 juli 2012

BARCELONA BEACH..God morgon!


Här i Stockholm öser regnet ner, så jag piggar upp mig själv med lite bilder från stranden i Barcelona. Här tillbringade vi två varma, underbara eftermiddagar, med sol och bad, även om jag måste erkänna att så mycket bad blev det ju inte. Mest bara sol.
Blir man hungrig så finns det ett stort utbud av restauranger, även om de flesta ligger närmare hamnen, mot casinot till.Foto: Angelic Mess


Stranden är ren och fin, och själva sanden är ganska finkornig och vattnet är varmt. -Precis vad man vill ha när man kommer som turist och vill njuta av lite sol och bad. Vill man ta sig en drink på stranden så går det också bra.


Foto: Angelic Mess


Ganska mycket folk på stranden, men aldrig så mycket att det känns som att det är FÖR mycket, och att man måste ligga som packade sardiner. Ganska lagom faktiskt.
:-)


Foto: Angelic Mess


För att ta sig hit från centrala Barcelona så kan man ta buss 14, eller 59. Båda går genom centrum och stannar nära stranden. Var dock beredda på att det tar ett tag.
Mañana, mañana...


Foto: Angelic MessPaella och sallad med utsikt över stranden är bara såååååå ljuvligt. Lite skugga får man med om man vill ha en liten paus i solandet. Restaurangerna öppnar mellan 12-13 för lunch, men innan dess finns det oftast frukost att köpa om man blir hungrig.


Foto: Angelic Mess


Jag hoppas att ni får en bra dag alla och att ni kanske har bättre väder än här i Stockholm. Tanken var att vi skulle in till Gamla Stan och kanske ta lite shopping, men vi får se hur det blir med det...
Kanske lika bra att vi stannar hemma och splar lite kort i ackompanjemang till regnet. Betydligt billigare för plånboken är det iallafall.


KRAM


Angelica

1 kommentar:

  1. Tur att du gav dig iväg på den där resan så att du fick lite sol och bad, här hemma i Sverige ser det ju som sagt var inte så lovande ut. Härliga bilder från din resa, jag blir såååå sugen på att åka till Spanien...

    Hoppas att du får en riktigt fin dag oavsett om det blir shopping eller kortspel.

    Kram, Jenny

    SvaraRadera