onsdag 2 maj 2012

NYA LJUSSLINGANHej hopp!!

Jaha.... Då har man som sagt införskaffat en ny ljusslinga. Bara för att inse att den är en brandfara när lamporna blir så varma att hela huset mest troligt kommer att brinna ner om jag har den tänd...!!!!
Men... Jag ska investera i lite LED lampor så blir det nog bra. Men man blir ju lite trött ibland.
-Grrrrrr......
Ibland är man ju helt enkelt inte så tänkt, om man säger så...
:-)


Foto: Angelic Mess


Just nu funderar jag på att flytta tavlan med Eiffeltornet och kanske sätta dit lite större ramar med något fint tryck i... Men... Än så länge så är det bara en vag idé jag har. Har ingen aning om VAD jag skulle sätta up väggen istället, men med tanke på hur mycket fint det finns så borde det ju inte vara ett så stort problem...
Eller vad tror ni...?


Foto: Angelic Mess


För den med skarpa ögon så syns det nog att en av lamporna är olik de andra och det har att göra med att jag nu "testkör" en LED-lampa för att kolla om jag tycker om ljuset i den. Ibland har de ju ett så otäckt blått ljus. Men den här är ju faktiskt helt och OK och mer åt det varmvita hållet. Helt i min smak! Dock tycker jag nog att själva lampan är lite liten.
Ljusslingan är inhandlad på Lagerhaus, men även Granit har en likadan.


Nu blir det en liten shoppingtur innan jag kan njuta av det fina vädret.

Kram

 ♥

Angelica


1 kommentar:

  1. Tack snälla du för en fin kommentar hos mig, jag blir så glad!!! Jag säger till sedan när jag lägger ut boxarna!

    Den där ljusslingan har jag också och jag älskar den (men jag har den sällan tänd...jag får också byta ut lamporna). Jag gillar verkligen din tavla med Eifeltornet, tycker den passar jättebra där.

    Ha en riktigt fin onsdag!
    Kram

    SvaraRadera