lördag 14 juli 2012

SHOPPING BARCELONA


[EL CORTE INGLÉS]


Jag har ju utlovat lite shoppingtips under veckan, men kom av mig litegrann kan man säga. -Det finns ju så mycket annat att se och uppleva i denna underbara stad...
En vanlig dag i Barcelona har börjat med "frukost" mellan 12-14 för att sedan fortsätta med antingen sol och bad på stranden eller så har det blivit att strosa runt i butiker för lite shopping.
Om man vill gå på ett varuhus med "allt" under samma tak ska man gå på El Corte Inglés. Ett varuhus som kanske mest liknar Åhlens City i Stockholm. Här finns allt från smycken, klockor och handväskor till hushållsapparater.Foto: Angelic Mess

En helt vanlig dag...
En helt vanlig frukost...
*fniss*
Foto: Angelic Mess


Vill man shoppa märkeskläder så går även det bra. Här lite bilder från Tommy Hilfigeravdelningen. Dock är priserna i princip identiska med de svenska. Tyvärr inga superfynd att göra, men det är ju alltid roligt att shoppa någon annanstans än hemma. :-)


Foto: Angelic Mess


En ganska skön lampa mitt i varuhuset. 


Foto: Angelic Mess


Avdelningen för hemmet. Handdukar, ljus, porslin osv, osv. Jag som är svag för levande ljus gick rakt på den avdelningen. Tända ljus är ju bland det mysigaste som finns.


Foto: Angelic Mess


Nu blir det kvällsmys här hos syster efter en ganska lång dag med resan från Barcelona till Estocolmo. Nu blir det weekend i Storstaden hos syster med familj innan det bär av hemåt. Mysigt värre ska det bli.


Hoppas ni får en fin helg alla.


Angelica


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar