onsdag 11 juli 2012

I LOVE YOU...BARCELONAJa, nu äntligen är vi i Barcelona!!

HEEEEEEEELT UNDERBART!

Däremot har jag haft problem med nätverket så det här med att få göra inlägg och få till något här på bloggen, det har varit lättare sagt än gjort...

Idag blir det bara ett par bilder från första dagen/kvällen. Mitt första möte med Spaniens suveräna mat, underbara nattliv och all den vackra arkitekturen i Barcelona.
Jag har blivit kär...

Foto: Angelic Mess


Första dagen tog vi en promenad till Casa Batlló, som är en fantastisk byggnad ritad av Antoni Gaudí. Som ett sagolsott och "Hobbit" hus i en och samma byggnad... Vilken enorm fantasi den mannen måste ha haft!!


Foto: Angelic Mess


Till och med gatulyktorna i Barcelona är ett konstverk... 
Här ser ni detaljbilder på arbetet som ligger bakom dessa. Vilket jobb det måste vara!!


Foto: Angelic Mess


Efter en sen middag vid 22:30 så gick vi vidare till nästa ställe och tog oss en Caffee Latte och kaka, och njöt av att bara vara och umgås. Mycket prat om alla möjliga saker, lika mycket fniss och beundran över denna vackra stad var kvällens nöje.


Foto: Angelic Mess


Att jag skulle tycka att en friterad bit bröd med en liten choklad kaka kan vara så gott?!?!?  Spanjorerna är mästare på det enkla köket. 
Enkelt, men enastående gott.


Foto: Angelic Mess


Nu börjar det vara dags att väcka lillasyster och göra sig i ordning för dagens äventyr. Planen är lite sol, bad och shopping. Om vi inte ändrar oss och vill göra något helt annat förstås. Vi har bestämt oss för att göra det vi känner för.
Varken mer eller mindre. :-)

Ha en superfin dag!


Angelica
1 kommentar:

  1. Å När steg du upp då 06.00....sov människa!!! Carola

    SvaraRadera