måndag 4 juni 2012

MONDAY AGAIN...
[AND SOME OFFICE STUFF]Hej på er!!

Ja, då var det måndag igen och jobb står åter på schemat.
Lite ordning och reda igen med andra ord.
Apropå ordning och reda så har jag äntligen tagit tag i att hitta lämpliga "passepartouter" till de fina trycken/vykorten som jag inhandlat hos Jenny. Designen är gjorda av duktigaste Millandante som ni hittar här. Jag köpte helt enkelt svarta A4 i lite tjockare papper som jag sedan bara tejpade fast trycken på.

I skrivande stund så har jag faktiskt också hunnit med att rama in två av trycken, men bilder på det får komma senare när jag har återfunnit lite mer tid och inspiration.Foto: Angelic Mess

Supersnygga muggen är inköpt på Familyroom och den har blivit en stor favorit. Dels för att den är så grafisk och helt enkelt supersnygg, men också för att den är användbar till så mycket. Just nu står favoritpennorna, inköpta hos bästa Marita, i den.
Den svarta anteckningsboken har jag shoppat på en lokal bokhandel.


Foto: Angelic Mess


Apropå inspiration så tycker jag absolut att ni ska gå in kika in här för att kika på Camillas (Millandante) blogg och titta på vilken otroligt fin mobil hon har gjort av samma tryck som jag har klickat hem...
Personligen så tyckte jag att det var superfina. Dock faller ju allting på att jag inte är någon pysselmänniska.
Kanske dags att börja tigga lite "Första Hjälpen" av vänner och bekanta.... :-)


Foto: Angelic Mess


Det här inlägget har jag ju faktiskt börjat skriva redan klockan 07:00 imorse, men inte haft tid med de här sista raderna. Det vill säga att säga hej då och önska alla en riktigt fin dag.

Men nu har jag ett par minuter över så till er alla:

EN STOR KRAM!!Angelica

1 kommentar:

  1. Återigen, så roligt att se produkterna hemma hos kunderna! ser fram emot att få se mer utav korten sedan. Och den där mobilen fixar du! Jag har gjort en liknande och kan intyga att det var riktigt enkelt. (Jag har beskrivning om du vill ha)

    Ha en fin kväll!
    Kram, Jenny

    SvaraRadera