måndag 12 december 2011

Julbak

Hej, hej!!!

"Plötsligt händer det"! Jag bakar igen!!! :-)  Denna gång är det mjuk pepparkaka som står på schemat. -Smaskigt värre!!! Passar på att använda mina snygga bakformar i blått denna gång - de matchar ju bunken. -Ha, ha, ha!!! Dock har jag återigen lite svårt att komma överens med kameran och vitbalansen så bilderna/färgerna är lite "urvattnade".  :-)


Foto: Angelic Mess

Bild innan själva baket sattes igång med alla maskiner och mojänger som hör till. Ny, tyst elvisp från Bosch gör det lite roligare med. Den förra levde om så att det var omöjligt att prata under tiden och dessutom hade den börja lukta bränd elektronik...!  -Uuuuääähh!! -Äckligt!!!Foto: Angelic Mess


Och så har vi resultatet av all denna möda med elvispen och "fusksmeten" från Kungsörnen. :-) Ja, förlåt... Men jag är egentligen ingen "bakmänniska" överhuvudtaget, men jag var ju tvungen att prova nya elvispen.
Foto: Angelic Mess

Ännu en bild på mina skapelser. -Japp, jag ÄR jättestolt över att åter ha lyckats ta mig igenom ett bak med vettet i behåll. ;-)
Ta hand om er och trevlig kväll!!


Angelica

2 kommentarer:

  1. jaha inte blev man bjuden den här gången heller men å andra sidan så mycket pizza som jag åt så ska jag väl inte äta på en vecka ;-) CM

    SvaraRadera
  2. Nä men nästa gång bjussar jag!!! -Det var nog faktiskt värre för I....! ;-)

    SvaraRadera