torsdag 1 december 2011Kvällsmys

Idag är det 1:a december och vi närmar oss JUL!!! - Yeeeeiiiiiii!!!! - Så mysigt!!! Här har vi redan bakat lussebullar och nu ska dessa avnjutas med mysbelysning och kanske till och med lite julmusik... För mig är Frank Sinatra = Jul och mysigare musik som passar till just julen tror jag inte att man kan hitta. -Alltså blir det Frank Sinatra skivan ikväll. -Myyyyyysss!!


Foto: Angelic Mess


Ingen kommer att tro det, men det ÄR faktiskt hemmagjorda lussebullar!!! Jag kan ju baka ibland... -Iallafall om jag verkligen vill! Och när detta sällsynta fenomen inträffar så är det ju oftast just kring jul och nyår.Foto: Angelic Mess


Muuuuummssss!!! Lite kaffe till lussbullarna och kvällen är räddad!! På detta foto är det muggarna som CM har retat mig för så länge - nu har jag tagit fram dom ur förpackningen!! ;-) -Helt fantastiskt!!! -Grattis till mig som lyckas med det TVÅ ÅR efter att jag köpt dom!!!! -Hi, hi, hi!!!! I bakgrunden är förpackningen till muggarna som jag har experimenterat lite på och limmat fast julpapper för att få en snygg förpackning. Dock ska jag erkänna att resultatet blev väl sådär... :-/Mysig kväll på er allihopa!!!


Kram!

1 kommentar:

  1. jag tyckte väl att det doftade här nere på prärien, på lördag ska du följa med mig på promenad eller hur!!

    SvaraRadera